Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sajtó- és médiafigyelés képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Sajtó- és médiafigyelés - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Sajtó- és médiafigyelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Blog figyelés

Blog figyelés

Mi az a Brand Tracker? A piacon egyedülálló online szolgáltatás, amely innovatív módon, a nap 24 órájában szemlézi és rendszerezi az internetes forrásokon - fórumok, blogok, közösségi oldalak, stb. - egy-egy vállalattal, vagy márkával kapcsolatosan megjelenő fogyasztói véleményeket. Milyen előnyökkel jár a Brand Tracker használata? - segíti a vállalatot érintő negatív fogyasztói vélemények időben történő felismerését és a válaszreakciók megfogalmazását - támogatja a marketing és PR kommunikációs tevékenységet - javítja az ügyfélszolgálati munka színvonalát, növeli az ügyfélkapcsolat minőségét - növeli a termékfejlesztés hatékonyságát

Gy and K Pr

Gy and K Pr

A Gy& PR, Médiafigyelő és Marketing Kft. 24 órás médiafigyelési szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Nyomtatott sajtó, elektronikus és internetes médiafigyelés egy helyen történik. Interneten elérhető, cégre, személyre szabható tematikus megjelenítést és archívumot biztosítunk. PR és marketing munkát támogató modullal rendelkezünk, amely hatásos segítséget nyújt fontos statisztikák és elemzések készítéséhez. A cégünknél használt xml technológia kiválóan alkalmas a különböző dokumentumok feldolgozására, azonnali webes publikálására (interaktív médiafigyelés). Az ügyfél hírei médiafigyelés rss csatornákban is olvashatók. Mobilra, PDA-ra való beállításhoz segítséget nyújtunk.

Hír-Adás Kft

Hír-Adás Kft

Tisztelt Érdeklődő! A Hír-Adás - különféle szervezeti formákban - 15 éve foglalkozik az írott és elektronikus média szemlézésével, meghallgatásával, kivonatolásával és gyűjtésével, messzemenően figyelembe véve az egyedi igényeket. A nap 24 órájában, a hét minden napján aktuális információkat nyújtunk ügyfeleinknek. A tematikus sorrenddel ellátott, Word-formátumú sajtószemléket e-mailen küldjük a megadott címlistákra. Igény esetén a tartalmi összefoglalókat angol nyelvre fordítjuk. Megrendelőink között szerepel a hazai gazdasági élet számos prominens szereplője, de kiszolgálunk PR-ügynökségeket, tanácsadó irodákat is. (Kérésre referencialistát küldünk.) Amennyiben szolgáltatásaink iránt felkeltettük érdeklődését, a részletek, igények tisztázása céljából bármikor szívesen állok rendelkezésére.

Press monitor

Press monitor

PressMonitor - A nemzetközi sajtófigyelő Nemzetközi és hazai nagyvállalataink tevékenysége, határokon átívelő beruházásaink és növekvő exportunk egyre jobban tematizálják a nemzetközi gazdasági és pénzügyi sajtót. Szolgáltatásunk ezért elsősorban azoknak a magyar érdekeltségű gazdasági társaságoknak hasznos, amelyek jelen vannak a nemzetközi piacon, vagy most tervezik termékeik külföldi bevezetését. Stratégiai döntéseikhez és szervezetük reális értékeléséhez a külföldi médiavisszhang illetve fogyasztói vélemények legalább annyira fontosak, mint a hazai hírek. A PressMonitor hazánk első és egyetlen nemzetközi hírfigyelő és médiaelemző szolgáltatása. Célunk szakítani azzal a hagyománnyal, hogy a magyar vállalatok és intézmények sajtófigyelése csak a belföldi médiára korlátozódjon. Paradigmát váltunk: ügyfeleink kommunikációs és PR tevékenységét több, mint ötvenezer külföldi offline és online sajtótermék, CGM (Consumer Generated Media = fogyasztók által generált média), blog személyre szabott figyelésével és elemzésével segítjük. Mindezt egy webalapú, elektronikus szolgáltatás és az azt kiegészítő manuális, szakértői tevékenységek biztosítják. Cégünk fejlesztette ki a PressMonitor Online 2.0 szoftvert, amely ügyfeleink egyedi igényeire szabott, valós idejű nemzetközi sajtófigyelést és az eredmények azonnali elemzését teszi lehetővé.

Sajtómunka értékelése

Sajtómunka értékelése

A mai világban egy sikeres cég vezetőinek széleskörű felkészültséggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a versenypiacon eredményesen tudják vállalatukat navigálni. A nagy ismeretanyag és a sokéves tapasztalat sem elég azonban ahhoz, hogy minden területhez értsünk. Az általunk kidolgozott Komplex Tanácsadói Rendszer nekik nyújt segítséget, hiszen felöleli a modern vállalatirányítás azon fontos elemeit, amelyekben a cégek menedzsmentjeinek érdemes külső tanácsadó munkáját igénybe venniük. A vállalati döntéshozókon kívül a magánembereknek egyéni képzéseket is kínálunk. Kattintson a radar ernyőjére és fókuszáljon a megoldásainkra!

Tuti menü