Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PR ügynökségek itthon képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

PR ügynökségek itthon - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » PR ügynökségek itthon
Keresés
Találatok száma - 7 db
Annax International

Annax International

Üdvözlöm az Annax International honlapján. Igyekeztünk olyan honlapot összeállítani, amely nemcsak cégünket mutatja be Önöknek, hanem interaktív lehetőséget is nyújt ahhoz, hogy megoszthassák véleményüket mindazokkal, akik készek szembenézni a modern szervezeti kommunikáció kihívásaival. Mielőtt részletesen betekintenének vállalatunk kínálatába szeretném röviden összefoglalni vállalatunk üzleti filozófiáját, szakmai tevékenységünk lényegét.

Aqua Pr Tanácsadó Kft

Aqua Pr Tanácsadó Kft

Ahhoz, hogy egy fordítás ne váljon ferdítéssé, pontos szak- és nyelvismeretre van szükség. Fordítóink szakmájuk vagy sokéves fordítói tapasztalatuk révén járatosak az adott szakterületen, míg nyelvismeretüket legalább felsőfokú nyelvvizsgával - jellemzően fordítói és tolmácsvizsgával igazolják.

Arteregó Kft

Arteregó Kft

A PR-rel az ember lemond arról a luxusról, hogy mindenkit elérjen, cserébe viszont eléri azt, aki számít. Valakit, aki továbbadja az üzenetünket a barátoknak, a rokonoknak, szomszédoknak. A legtöbb terméket először azért vásárolják meg, mert valaki ajánlotta. Nem a reklámja miatt, vagy azért, mert szerepelt valahol az újságban. A PR-ben a hangsúly nem az elérésen és főleg nem a gyakoriságon van. A PR-ben a hangsúly a médium hitelességén és a szöveg minőségén van. Nem kell mindenkinek eladni, csak azoknak, akik aztán maguk is eladnak

Best Communications Group

Best Communications Group

Best Communications office is located in the centre of Prague, just over the bridge from the Narodni divadlo (National Theatre), and across the road from the well-known Cafe Savoy restaurant. Because our offices are located in Prague 1, an area protected by strict parking laws, we have limited parking for visitors' cars, but parking spaces can be found in the street opposite, directly outside Cafe Savoy. Alternatively, parking is available in the nearby Novy Smichov Shopping Centre. Upon exiting the shopping centre, you can take the number 9, 12 or 20 tram toward Prague castle. Alight at tram stop Ujezd (3rd stop after andel) and follow the tram tracks towards the river. On the corner of the 2nd road to the left you will see our name printed on the outside of the building.

Net City Reklámügynökség Pécs

Net City Reklámügynökség Pécs

Cégünk a Net City Reklámügynökség Pécsett működik, de országos hálózattal rendelkezik. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Leginkább online médiatevékenységet, marketingtevékenységet folytatunk. Többféle online hirdetési lehetőséggel, (pl: banner megjelenés) foglalkozunk. Emellett flash bannerek készítését és egyéb programozási feladatokat is ellátunk

Produkciós Részleg

Produkciós Részleg

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Promóciós rendezvények szervezése

Promóciós rendezvények szervezése

Műsorszervező irodánk már közel tíz éve foglalkozik rendezvényszervezéssel, de itt nem egy egyszerű születésnapi party, vagy esküvő megszervezésére kell gondolni. A hangsúly a mi esetünkben a vállalati promóción és reklámkampány szervezésen van. Ha cége mondjuk egy új terméket szeretne a piacra bevezetni, akkor ezt könnyen megismertetheti a nagyközönséggel egy családi napon, vagy egy roadshown. Másik hatékony megoldás lehet egy ilyen esetben egy konferencia vagy sajtótájékoztató lebonyolítása. Az üzleti célú céges rendezvények mellett csapatépítő tréningek és vállalati bulik megszervezésében és lebonyolításában is segíthetünk Önnek és igénybe veheti catering szolgáltatásunkat is. Bízza vállalati rendezvényei lebonyolítását egy profi rendezvényszervező csapatra.

Tuti menü