Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PR tanácsadó cégek itthon képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

PR tanácsadó cégek itthon - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » PR tanácsadó cégek itthon
Keresés
Találatok száma - 8 db
Andersoon and Blaise Márka and Reklámügynökség

Andersoon and Blaise Márka and Reklámügynökség

A PR a márkaépítés elengedhetetlen eszköze, melynél kitartó, tervezett támogatást nyújtunk a jó hírnév kialakításáért, és annak tartós fennmaradásáért. Vállalati-, ágazati-, fogyasztói-, média-, kiadói-, valamint sajtó kapcsolatokon keresztül tesszük mindezt. - Szövegírás: Gondolatok és üzenetek frappánsan megírt sorokká formálásában segítjük ügyfeleinket, legyen az bármilyen szöveges anyag. - Sajtóközlemények: Az írott média, szektorspecifikus online és offline felületein tesszük közzé, partnereinkkel kapcsolatos információkat, bejelentéseket. - Tanácsadás

Aranydoboz Hírnév Marketing

Aranydoboz Hírnév Marketing

Elsősorban online PR-al foglalkozó cég vagyunk, akik az internet marketing következő generációs problémáival foglalkoznak a hírnév marketinggel. Napjainkban a visszajelzések és vélemények hatalmas prioritást élveznek a vásárlások és az ügyfél döntések között, így érdemes nemcsak jónak lenni, hanem jónak is látszani! A hírnevet manapság sokkkal inkább az online világ dominálja, már csak amiatt is, mivel az offline világban korlátolva vannak a lehetőségek. Hatalmas információs áradat árassza el a potenciális ügyfeleket, amelyet valamilyen módon irányítani és befolyásolni kell. Ebben tudunk mi segíteni!

Koncz Média

Koncz Média

A Koncz Média Kft egy vállalkozásban egyesíti a kommunikáció különböző területeinek igazi hasznát. Tanácsadás, tréning, coaching, kiválasztás, HR, a cégfejlesztés érdekében. Újságírás, média, PR, mert tudni kell hírt adni magunkról. Műsorvezetés, hogy a rendezvényeik is szakértő kezekben legyenek. Személyre szabott gyakorlati megoldások. Önnek.

Lilium konzultáns

Lilium konzultáns

A Lilium Konzultáns Kft. nevét a liliomról kapta. A liliom latin neve a lilium. Hogyan jön a tevékenységi körhöz a liliom? A francia nyelvterületen hosszú ideig uralkodó Bourbonoknak volt a jelképe a liliom, s mivel a cég francia nyelvoktatással is foglalkozik, ezért neveztük el e régi jelképről cégünket is. Tisztelgés a letűnt magyarországi latin kultúra előtt a latin név használata.

Personal Branding - Be Your Brand

Personal Branding - Be Your Brand

A személyes márka kialakítása létfontosságú az üzleti életben, hiszen egész pályákat képes meghatározni. Tapasztalataink szerint personal branding nem csak egy pillanatnyi megoldás arra, hogy partnereinkben jó benyomást keltsünk, hanem hosszú távú percepciók kialakítására is képes. Célunk az, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a céljaikat valóban támogató személyes márka kialakításához. Ügyfeleinknek tanácsot adunk személyes kommunikációjukra és online kommunikációjukra vonatkozólag és kialakítjuk azokat a személyes kompetenciákat, melyek elengedhetetlenek a sikeres karrierút biztosításában. Fontos módszerünk a szupervízió alapú coaching.

Picasso Média

Picasso Média

A Picasso Média Tanácsadó Kft. 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy az alapítók, a tulajdonosok és a munkatársak által korábban több más cégnél és egyesületnél végzett kommunikációval kapcsolatos feladatok egy vállalkozás irányítása alá kerüljenek, miközben egy új, a korábban szétforgácsolt energiákat egyesítő társaság jön létre.

Political Capital

Political Capital

A Political Capital Policy Research &Consulting Institute a gazdasági-politikai döntéshozók számára kínál nélkülözhetetlen szolgáltatásokat. Célunk nem pusztán a tájékoztatás és az elemzés; segítjük megrendelőink stratégiai döntéshozatali munkáját, a döntések kockázatának csökkentését és a felkészülést a várható közéleti-társadalmi változásokra. A Political Capital a londoni központú, brit-svájci Communications First Consulting Ltd csoport tagja.

Sakkom Interaktív pr ügynökség

Sakkom Interaktív pr ügynökség

Eredményesebbé szeretné tenni pr tevékenységét és marketingkommunikációját? Pr ügynökségünk a klasszikus lehetőségeken túl átfogó internetstratégiával és online kommunikációs megoldásokkal teszi interaktívvá partnerei webes megjelenéseit. Évtizedes újságírói tapasztalatunk révén meglátjuk a történések mögött rejlő kommunikációs lehetőségeket, és képesek vagyunk mindezt olyan formában tálalni, hogy a célközönség érdeklődését is felkeltse. Marketingmegoldásainkat fiatalos lendület és költséghatékonyság jellemzi. Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, hogy ügyfeleink marketingkommunikációját ne csupán a jól bevált eszközökkel, de innovatív megoldásokkal is támogassuk.

Tuti menü