Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PR munkakereső képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

PR munkakereső - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » PR munkakereső
Keresés
Találatok száma - 7 db
Állásajánlat

Állásajánlat

Üdvözöljük az állásajánlat portál egyre növekvő népes táborában! Célunk, hogy az internet nyújtotta lehetőségek minél szélesebb körű kiaknázásával segítsük az állásajánló cégek és a munkavállalók minél hatékonyabb egymásra találását. Ha Ön álláskereső, nézzen körül állásajánlataink között. Készítse el saját önéletrajzát Önéletrajz menedszer online programunk segítségével. Ha Ön munkaadó, akkor helyezze el állásajánlatát akár teljesen ingyenesen oldalunkon, válogasson a számtalan önéletrajz között.

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet egy álláskereső portál. Egyszerű kereséssel az álláskereső számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve a Careerjeten, s így nem kell az egyes oldalakat külön megnyitnia. Az álláskeresést megkönnyíti, hogy az állás megnevezése ill. a földrajzi hely megadásával szűkíthető a találati lista.

Jobline

Jobline

Excellent Track Records Since 1980 the Communicators &Marketers JobLine has successfully linked employers and industry professionals in the fields of public relations, communications and marketing throughout Seattle and the greater Puget Sound region of Washington State. Current Listings Updated weekly, the JobLine lists a wide range of communications, advertising, public relations, marketing and graphic-design positions. It offers a high-quality, inexpensive and easy way to learn about available positions in these fields or to tap into a qualified pool of job seekers. Full time, part-time, project-based, contract, and freelance positions are all included.

Marketing, PR állások

Marketing, PR állások

Marketing, média, PR, mérnök, IT, logisztikai és egyéb állások több, mint 20 álláskategóriában. Online álláskereső portál, akár azonnali Skype interjú! Ingyenes kipróbálási lehetőség. Egyszerű, gyors, költséghatékony. Keressen nálunk új állást! Az oldal célja, hogy minden álláskategóriában a megfelelő állásajánlatokat biztosítsa a munkavállalók számára. Ezenkívül fontos, hogy a munkavállalók egyszerűen, gyorsan találják meg a számukra érdekesnek tűnő állást. Az oldal kezelése egyszerű, gyorsan a kívánt régió, illetve kategória tartalmára kereshet, mindezt néhány kattintással. Feltöltheti önéletrajzát, amelyet PDF formátumban akár ki is nyomtathat vagy elmenthet. Lehetősége van akár azonnali interjúra a hirdetést feladóval Skype segítségével. A mottónk az egyszerűség, gyorsaság és a költséghatékonyság.

Model casting ügynökség

Model casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Munka Magyarországon

Munka Magyarországon

Cégünk célja az álláskeresés és foglalkoztatás fejlesztése az egész világon, több mint 55 országban működünk. Valamennyi állással kapcsolatos bejegyzés és aktuális betöltendő munkakör elérhető a jooble-ön. Hallott már hasonlóról? Tehát most minden magyarországi állás Magyarországon csak a jooble-ön érhető el. Ez nem azt jelenti, hogy a jooble a 'legnagyobb álláshirdető oldal Magyarországon', hanem a 'világszinten elérhető álláshirdetések vezető forrása'. Mindez a jooble működési funkcióinak köszönhető: mint minden egyéb keresőmotor, a jooble sem tárolja az információk összességét a saját adatbázisában, hanem ki tudja keresni azokat, sőt sokkal jobban keres, mint más keresőmotor.

Munkakönyv

Munkakönyv

A Munkakönyv egy online munkaerő-közvetítő szolgáltatás, amely egyaránt gyors és hatékony segítséget nyújt a munkát kereső szakembereknek, illetve a megfelelő munkaerő után kutató kis-, közepes és nagyvállalatoknak. A munkakönyv folyamatosan növekvő adatbázisával és hirdetési lehetőségeivel lehetővé teszi a cégek számára, hogy megtalálják működésük nélkülözhetetlen jól képzett és elkötelezett munkaerőt. A munkavállalók megtalálják azokat a cégeket, ahol érdemes dolgozni, ahova szívesen járnak be, mert több mint egyszerű munkahely nem csak megélhetési biztonságot nyújt, hanem lehetőség van az önfejlesztésre és a folyamatos szakmai sikerek s elismerések bezsebelésére, vagyis a dolgozó fontos és megbecsült tagjává válik vállalatának.

Tuti menü