Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiemelt partnereink képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Kiemelt partnereink - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Kiemelt partnereink
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fotózás,fényképes ajándéktárgyak

Fotózás,fényképes ajándéktárgyak

Vass Zoltán fotós hivatalos weboldala. Vállalok különböző rendezvényeken való fotózást, legyen az esküvő, eljegyzés, szalagavató. Elkészítem portfóliódat, tablóképedet, ajándékba szánt képeidet. Főbb profiljaim: fashion, beauty, glamour. Reklám és katalógus fotózást is vállalok. Minőségi munka elégedettségi garanciával.

Jooble világ munkakereső

Jooble világ munkakereső

Cégünk célja az álláskeresés és foglalkoztatás fejlesztése az egész világon, több mint 55 országban működünk. Valamennyi állással kapcsolatos bejegyzés és aktuális betöltendő munkakör elérhető a jooble-ön. Hallott már hasonlóról? Tehát most minden magyarországi állás Magyarországon csak a jooble-ön érhető el. Ez nem azt jelenti, hogy a jooble a 'legnagyobb álláshirdető oldal Magyarországon', hanem a 'világszinten elérhető álláshirdetések vezető forrása'. Mindez a jooble működési funkcióinak köszönhető: mint minden egyéb keresőmotor, a jooble sem tárolja az információk összességét a saját adatbázisában, hanem ki tudja keresni azokat, sőt sokkal jobban keres, mint más keresőmotor.

Kreatívart Reklám

Kreatívart Reklám

A KreatívART Reklám a középvállalatok tapasztalt kommunikációs és reklámügynökségi partnere. Alapításának éve 2000. Hiszünk abban, hogy integrált szolgáltatásaink nagyfokú hatékonyságot biztosítanak, ezáltal gazdaságos és kényelmes megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

Portál üzemeltetés

Portál üzemeltetés

Csatlakozzon országos hírportálrendszerünkhöz, és üzemeltesse Ön a megye egyik hírportálját. Szeretne egy olyan új üzleti tevékenységbe fogni, amely nem csak lehetőséget kínál, hanem fix bevételt* is? *a közel 50 oldalas portál üzemeletetési tájékoztató és üzleti terv alapján napi 3-4 órás munkával nettó 500.000,-Ft bevételhez juthat egy-egy portál üzemeltetője. A portál üzletileg stabilan csak 20.000 feletti lakosszámmal rendelkező városok esetében működtethető. Még Tatabánya, Sopron, Zalaegerszeg, Salgótarján, és Nyíregyháza megyeszékhely portáljaihoz keres üzemeltető partnert.

Tuti menü