Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PR - Public Relations - média, reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

PR - Public Relations - média, reklám képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 107 db
!pr

!pr

Press releases are a powerful form of advertising and the most effective way to get media coverage. !PR offers an array of press services to meet your press release and media needs. !PR distributes press releases directly to targeted news editors, reporters, journalists, broadcast directors, websites, industry professionals, newswire services and more. Our databases are among the best in the world. We continuously update and maintain our database of over 175,000 media contacts.

3D Lasergravírozás

3D Lasergravírozás

A Laser Picture Shop Kft. kiemelten exkluzív, egyedi üveg ajándéktárgyak tervezésével, gyártásával, kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A 2004-ben újdonságként indult szolgáltatásunk mára már több mint száz partnerünknél érhető el a közép-kelet európai régióban. Portréfotók, turisztikai nevezetességek, közkedvelt témájú ábrák két- és háromdimenziós képeit gravírozzuk bele nagy tisztaságú, optikai üveg ajándéktárgyakba. Saját üzletünkben a helyszínen 3D portréképet készítünk, a 3D portrét fél órán belül begravírozzuk a kiválasztott üvegtárgyba. 2D portréképet hozott fénykép alapján is gravírozunk, a katalógusból kiválasztható 3D motívumokkal vagy feliratokkal kombinálva. Hozott fényképet memóriakártyáról, USB pendrive-ról, CD lemezről, emailben, infrán és bluetooth-on keresztül fogadunk.

A hírek

A hírek

Naponta frissülő online hírforrás. Több hírcsatorna közül is tudunk választani. Különböző témakörök alapján csoportosítva vannak a hírek. Ezeket elvileg felhasználhatjuk saját honlapunknál is, de azt nem találtam meg, hogy hol lehet ezt megvalósítani. Hasonlít egy link gyűjteményhez az oldal, de mégis kellemesen megjelenést tükröz.

A marketinges

A marketinges

Ön kiadásként éli meg marketing költségeit, VAGY olyan befektetésként, melynek nyereségével elégedett? Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen a marketinges -től. Akár tetszik akár nem. Ne ítéljen elsőre! Az igazi érték a belső oldalakon van! Marketing ötletek, pozicionálás, kreatív grafika, rendezvényszervezés, web!

A rendezvényszervezés nagykönyve

A rendezvényszervezés nagykönyve

Judy Allen A rendezvényszervezés nagykönyve c. művével kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

Advertising Age

Advertising Age

You can now subscribe to Advertising Age by purchasing a subscription using this website. Simply fill out our subscription form and we will get your first issue to you right away. If you're leaving your current location, make sure you don't leave behind the late-breaking, agenda-setting news that helps you stay on top of your business. Change your info.

Ajándékbázis

Ajándékbázis

Szeretnénk bemutatni a Marker-LNI Reklámiroda szolgáltatásait, amely széles körű média kapcsolataival -megbízható és -hosszútávú együttműködést kínál Önöknek a marketingkommunikáció területén. Elképzeléseinek megfelelően vállaljuk új cége, új terméke -vagy újabb szolgáltatása bevezető reklámkampányának megtervezését és kivitelezését, magas -színvonalon és megbízható minőségben. -Ha kampányt tervez, annak jellegétől -a célcsoportja összetételétől függően-, és az Ön egyedi igényeiből kiindulva teszünk konkrét ajánlatot a sajtóban, a rádiókban, a televíziókban és egyéb médiában -történő hirdetésekre. -Amennyiben ránk bízza reklámkampányának teljes körű lebonyolítását, ehhez kitűnő rádiós, -filmes szakemberek , hang- és filmstúdiók, neves színészek és ötletgazdag nyomdai tervezők együttesen állnak rendelkezésére.

Aktuális piackutató kft

Aktuális piackutató kft

Az Aktuális Piackutató Kft 12 éve foglalkozik a gazdasági élet legkülönbözőbb területeit érintő piackutatásokkal. Mivel a cég ügyvezető tulajdonosai eredeti szakmájukat tekintve építőmérnökök, így az elmúlt években a kutatási területek között különösen nagy szerepet kapott az építőipar, és mára e szektor specialistáivá váltunk. Munkatársaink kommunikációs készsége és szakmai felkészültsége biztosítják, hogy a kutatások interjúalanyai szívesen vegyenek részt a velük folyó kommunikációban, és hogy a ránk bízott feladatokat hatékonyan és pontosan végezzük el. Bízunk benne, hogy a közeljövőben Önnel is kapcsolatba léphetünk és segíthetjük Önt munkánkkal.

Állásajánlat

Állásajánlat

Üdvözöljük az állásajánlat portál egyre növekvő népes táborában! Célunk, hogy az internet nyújtotta lehetőségek minél szélesebb körű kiaknázásával segítsük az állásajánló cégek és a munkavállalók minél hatékonyabb egymásra találását. Ha Ön álláskereső, nézzen körül állásajánlataink között. Készítse el saját önéletrajzát Önéletrajz menedszer online programunk segítségével. Ha Ön munkaadó, akkor helyezze el állásajánlatát akár teljesen ingyenesen oldalunkon, válogasson a számtalan önéletrajz között.

Hirdetés
Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Idén az AKG elérkezett oda, hogy egyetemet végzett volt diákjai lesznek. (főiskolán már vannak végzett diákjaink). Az AKG 11. évfolyama kezdte meg tanulmányait iskolánkban. Ha pályatükröt nem is, de továbbtanulási, elhelyezkedési arányokat ma már érdemes vizsgálni, nemcsak érdemes, hanem szükséges is, hiszen az első öt évfolyam már kifejez olyan tendenciákat, melyek a napi cselekedeteinkre fontos hatással lehetnek. Az AKG pedagógiai programja hangsúlyosan nem a felvételire, nem a kimenetre, hanem a folyamatra koncentrál. Mégis a szülők többségének, első kérdése, hogy hány tanítványunkat veszik fel a felsőoktatásba. Belső vitáink nagyon sokszor arról szólnak, hogy mennyire függetlenítsük magunkat a külső világtól, s függetlenítsük - e egyáltalán. Tantestületünk viszonylag jelentős hányada tradicionális gimnáziumi tanárként dolgozik, s iskolaképük is változatlan formában él. Az AKG számukra a nagyobb szabadságot, jobb anyagi lehetőséget biztosító gimnáziumként jelenik meg, alternatív iskolaként kevéssé. Nem lehet ezt a tényt sem megkerülni, sem negatívumként kezelni. A mi munkánknak az igazi eredménye, ha a hozzánk járó tanítványaink elégedettek a hétköznapjaikkal, s később minél többen lesznek kiegyensúlyozott boldog felnőttek. Az ehhez vezető út első lépcsője a pályaválasztás.

Andersoon and Blaise Márka and Reklámügynökség

Andersoon and Blaise Márka and Reklámügynökség

A PR a márkaépítés elengedhetetlen eszköze, melynél kitartó, tervezett támogatást nyújtunk a jó hírnév kialakításáért, és annak tartós fennmaradásáért. Vállalati-, ágazati-, fogyasztói-, média-, kiadói-, valamint sajtó kapcsolatokon keresztül tesszük mindezt. - Szövegírás: Gondolatok és üzenetek frappánsan megírt sorokká formálásában segítjük ügyfeleinket, legyen az bármilyen szöveges anyag. - Sajtóközlemények: Az írott média, szektorspecifikus online és offline felületein tesszük közzé, partnereinkkel kapcsolatos információkat, bejelentéseket. - Tanácsadás

Annax International

Annax International

Üdvözlöm az Annax International honlapján. Igyekeztünk olyan honlapot összeállítani, amely nemcsak cégünket mutatja be Önöknek, hanem interaktív lehetőséget is nyújt ahhoz, hogy megoszthassák véleményüket mindazokkal, akik készek szembenézni a modern szervezeti kommunikáció kihívásaival. Mielőtt részletesen betekintenének vállalatunk kínálatába szeretném röviden összefoglalni vállalatunk üzleti filozófiáját, szakmai tevékenységünk lényegét.

Aqua Pr Tanácsadó Kft

Aqua Pr Tanácsadó Kft

Ahhoz, hogy egy fordítás ne váljon ferdítéssé, pontos szak- és nyelvismeretre van szükség. Fordítóink szakmájuk vagy sokéves fordítói tapasztalatuk révén járatosak az adott szakterületen, míg nyelvismeretüket legalább felsőfokú nyelvvizsgával - jellemzően fordítói és tolmácsvizsgával igazolják.

Aranydoboz Hírnév Marketing

Aranydoboz Hírnév Marketing

Elsősorban online PR-al foglalkozó cég vagyunk, akik az internet marketing következő generációs problémáival foglalkoznak a hírnév marketinggel. Napjainkban a visszajelzések és vélemények hatalmas prioritást élveznek a vásárlások és az ügyfél döntések között, így érdemes nemcsak jónak lenni, hanem jónak is látszani! A hírnevet manapság sokkkal inkább az online világ dominálja, már csak amiatt is, mivel az offline világban korlátolva vannak a lehetőségek. Hatalmas információs áradat árassza el a potenciális ügyfeleket, amelyet valamilyen módon irányítani és befolyásolni kell. Ebben tudunk mi segíteni!

Arteregó Kft

Arteregó Kft

A PR-rel az ember lemond arról a luxusról, hogy mindenkit elérjen, cserébe viszont eléri azt, aki számít. Valakit, aki továbbadja az üzenetünket a barátoknak, a rokonoknak, szomszédoknak. A legtöbb terméket először azért vásárolják meg, mert valaki ajánlotta. Nem a reklámja miatt, vagy azért, mert szerepelt valahol az újságban. A PR-ben a hangsúly nem az elérésen és főleg nem a gyakoriságon van. A PR-ben a hangsúly a médium hitelességén és a szöveg minőségén van. Nem kell mindenkinek eladni, csak azoknak, akik aztán maguk is eladnak

Bell Research

Bell Research

A BellResearch nyolc sikeres üzleti év után széles szolgáltatásportfolióra, kiváló humánerőforrás-bázisra és biztos technológiai háttérre épülő stratégiájával aktív és felelős szereplője a hazai kutatási piacnak. A BellResearch 2000-ben az első telekommunikációs, informatikai és internetes területekre specializálódott kutatócégként jelent meg a hazai piacon. A cég magyar szakmai befektetők tulajdonában áll, és piackutató szakembereket egyesítő menedzsment irányítja. 2001 januárjában kezdődött új időszámításunk: cégünk modern, tágas épületbe költözött át [a Baross Irodaház első emeletének nagyobbik részét foglaljuk el], ami teljes stratégiaváltással járt együtt. A BellResearch megújult szervezeti felépítéssel, kibővült humán erőforrás-bázissal és szolgáltatásportfólióval, valamint korszerű infrastrukturális háttérrel nézett a piaci kihívások elé.

Best Communications Group

Best Communications Group

Best Communications office is located in the centre of Prague, just over the bridge from the Narodni divadlo (National Theatre), and across the road from the well-known Cafe Savoy restaurant. Because our offices are located in Prague 1, an area protected by strict parking laws, we have limited parking for visitors' cars, but parking spaces can be found in the street opposite, directly outside Cafe Savoy. Alternatively, parking is available in the nearby Novy Smichov Shopping Centre. Upon exiting the shopping centre, you can take the number 9, 12 or 20 tram toward Prague castle. Alight at tram stop Ujezd (3rd stop after andel) and follow the tram tracks towards the river. On the corner of the 2nd road to the left you will see our name printed on the outside of the building.

Tuti menü