Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó ügynökségek, tanácsadó cégek képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó ügynökségek, tanácsadó cégek - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Kapcsolódó ügynökségek, tanácsadó cégek
Keresés
Találatok száma - 11 db
A marketinges

A marketinges

Ön kiadásként éli meg marketing költségeit, VAGY olyan befektetésként, melynek nyereségével elégedett? Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen a marketinges -től. Akár tetszik akár nem. Ne ítéljen elsőre! Az igazi érték a belső oldalakon van! Marketing ötletek, pozicionálás, kreatív grafika, rendezvényszervezés, web!

Dekosite - online marketing

Dekosite - online marketing

A dekosite csapata a profi, üzleti modelledhez illeszkedő webdesign és az egyedi webfejlesztés mellett online marketing tanácsadással is szívesen áll rendelkezésedre. A stratégia kialakításától az eszközök kiválasztásán keresztül a megvalósításig segítünk abban, hogy olyan látogatók érkezzenek weboldaladra, akik valóban érdeklődnek termékeid, szolgáltatásaid iránt.

Első reklám

Első reklám

Az Első Reklám 2003-ban alakult még Net World Bt. néven, szegedi cégek honlapjainak és online reklámjaik készítésére. Azóta a bővülő kínálat és napról-napra gyorsabban fejlődő internetes társadalommal együtt az Első Reklám is gyarapította szolgáltatásait. Saját szoftver termékeit azonnal megvásárolhatják és azokat hasznosíthatják vállalkozásaik. Az igények bővülésével kinőttük Szegedet, így már megyei, régióbeli, országos és külföldi cégekkel is kapcsolatban állunk. Célunk az ügyfelek tejleskörű kiszolgálása és a legnagyobb megelégedésére törekvés minden megrendelőnél. Szolgáltatásaink ügyfélcentrikusak és a cég munkatársai hozzáértésükkel biztosítják a szolgáltatás minőségét.

Külföldi PR cikk írás

Külföldi PR cikk írás

Új és meglévő weboldalhoz egyaránt javasoljuk, ha a célpiac külföld. A link katalógusok egy idő után elfogynak, PR cikk megjelenés a legjobb módja utána, hogy népszerűsítsen egy terméket, szolgáltatást, bemutassa cége portfólióját. Nem közvetlen népszerűsítjük weboldalát, így ezzel a népszerűsítéssel is nagy bizalmat szerzünk a keresőben, ezt a kereső értékelni fogja pl. megbízható oldalnak minősíti vagy előrébb kerülhet a megadott, beállított szavakra.. Általában 1-2 hét alatt elvégezzük a megbízást.

Logótervezés, arculattervezés - Kreatív ötletek

Logótervezés, arculattervezés - Kreatív ötletek

Hűha-termékekkel a vásárló közöny ellen! Cseréld le az unalmas reklámanyagokat! Hatásos szórólapot, névjegykártyát szeretnél? A Vevőinvázió vállalja hagyományos reklámanyagaid (szórólap, katalógus, névjegykártya) hűhásítását. A Hűha-termékek figyelemfelkeltőek!Biztos, hogy megnézik, elolvassák, valamint jobban rögzül az üzenet is. A Hűha-reklámanyagokra garanciát is adunk. Ha vásárlóid nem reagálnának, akkor a kreatív tanácsadás díja visszajár! Nem veszíthetsz rajta. Látogasd meg a vevoinvazio-t, ahol megtekintheted a Hűha-termékek sorát! HŰHA! Kreatív ötletek, hatékony reklámanyagok -Vevőinvázió.hu

Marketing partner

Marketing partner

A Marketingpartner tulajdonos vezette full service marketing kommunikációs cég. Multinacionális nagyvállalatoknál sokat tapasztalt munkatársaink célja egy olyan, Magyarországon egyedülálló ügynökség létrehozása volt, amely egyesíti az ügyfél oldalon megszerzett stratégiai tudást és szemléletet a reklámügynökségek kreativitásával. Cégünkkel ötvözni kívánjuk a kis reklámstúdiók gyorsaságát és rugalmasságát a nagy reklámügynökségek szaktudásával és igényességével. Hisszük, hogy a hatékony kommunikáció kulcsa a jó partneri kapcsolat megrendelő és ügynökség között. Sikerességünket bizonyítja évente bővülő állandó ügyfeleink száma.

Marketphone Telemarketing

Marketphone Telemarketing

17 éves tapasztalatom az, hogy egy saját alkalmazottal szemben nem tudnak olyan elvárást biztosítani. Bízza szakemberre telemarketinges kampánya lebonyolítását! Amennyiben cége telephelyeinktől távol van, lehetőség van a projekt tanácsadói szerepkörben történő levezénylésére is. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, kérje díjmentes konzultációnkat, vagy hírlevelünket honlapunkon!

Modell casting ügynökség

Modell casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

proakt utcai promóciók

proakt utcai promóciók

Mi tudjuk, miben kell máshogy kezelni az ügynökségi partnereinktől kapott megbízásokat, és azzal is tisztába vagyunk, hogy egy ügyfél-ügynökség-alvállalkozó kapcsolatban mennyire fontos a kommunikáció, a rugalmasság, a megbízhatóság, az adott szó. Tudjuk, ha mi hibázunk, nem kívánt folyamatokat indíthatunk el. Tudjuk, ha maximálisat nyújtunk, elégedett lesz mindenki. Együtt sírunk/szívunk, együtt nevetünk. Ezt a kapcsolatot mi kollegiális kapcsolatnak éljük meg, mert együtt dolgozunk, közös célokért. Velünk lehet beszélni. Accountosként, újságíróként, rendezvényszervezőként nem leszel egyedül a promóció alatt, ott leszünk veled, és amiben tudunk, segítünk. És ez nem marketing szósz, akik dolgoztak már velünk, tudják. Ha jót akarsz magadnak, próbáld ki milyen így dolgozni. Amikor nem kell aggódnod, mert ha gond is akad, mi megoldjuk. Volt már dolgunk reklámügynökséggel, médiaügynökséggel, btl ügynökséggel, pr ügynökséggel, marketingügynökséggel, kreatív ügynökséggel, hostess és modell ügynökséggel, produkciós irodával, sőt, még online ügynökséggel is.

Hirdetés
Reklámügynökség.net

Reklámügynökség.net

A jó bornak is kell cégér, vagyis a reklámra mindenkinek szüksége van, de csak a jól pozicionált és megfelelő kreatív hirdetésekkel lehet megfelelő hatékonyságot elérni. Offline és online reklám lehetőségeket kínálunk minden olyan cég számára, akik olyan ötletekre vágynak amik szívből jönnek. Egy ötlet mely motivál, mozgásban tart és elad. Az eladásnövekedést persze számtalan módon el lehet érni. Ahogy a világ változik, újabb és újabb reklámfelületek jelennek meg, azonban egyvalami állandó értékmérő. Az ötlet az, amire mindig szükség lesz, ami mindig fontos marad.

SH Média

SH Média

Több évre visszamenő munkatapasztalatunknak köszönhetően kapunk jelenleg is egyre több megrendelést különböző kreatív munkák elkészítésére, legyen szó reklámtevékenységről, grafikai tervezésről vagy nyomdai előkészítésről, weboldal összeállításról vagy programozásról, kültéri vagy akár műtermi fotózásról!

Tuti menü