Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai online hírkeresők képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Hazai online hírkeresők - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Hazai online hírkeresők
Keresés
Találatok száma - 5 db
A hírek

A hírek

Naponta frissülő online hírforrás. Több hírcsatorna közül is tudunk választani. Különböző témakörök alapján csoportosítva vannak a hírek. Ezeket elvileg felhasználhatjuk saját honlapunknál is, de azt nem találtam meg, hogy hol lehet ezt megvalósítani. Hasonlít egy link gyűjteményhez az oldal, de mégis kellemesen megjelenést tükröz.

Blox

Blox

Online hírforrás számos oldalról összegyűjtve az információkat. Friss hírekkel állnak rendelkezésünkre a nap 24 órájában. Az oldaltól valahogy többet várnék el, számomra tömör és kevés információt hordoz magában. Lehet hogy ez csak a látszat? A hírek az FN oldaláról vannak linkelve, egyéb menüpontok más weboldalak szolgáltatását jelenítik meg.

Hírfal

Hírfal

Add meg a téged érdeklő kulcsszavakat és ezek alapján különválogatjuk számodra azokat a híreket melyekben ezen szavak valamelyike szerepel. Ezeket a különválogatott híreket egy általad megadott névvel ellátott menüpontban nézheted meg bármikor. Több ilyen gyűjtőt is létrehozhatsz, egy gyűjtőhöz pedig több kulcsszót és kategóriát is megadhatsz. Hírgyüjtő létrehozásához, vagy korábban létrehozott hírgyüjtők megtekintéséhez be kell jelentkezned. Ezt megteheted a jobb oldalt látható Belépés boxot használva.

Hírstart

Hírstart

A Hírstart 2002 októberében indult a Startlap hírgyűjtő portáljaként, és mára a leglátogatottabb hírgyűjtő oldallá nőtte ki magát. A site a legfontosabb magyar híroldalak anyagaiból szemlézve tematikus összeállításokkal, háttéranyagokkal, hírarchívummal, Saját Hírlappal - amelyben különféle online hírforrások publicisztikái találhatóak meg - áll a hírfogyasztó közönség rendelkezésére.

Observer

Observer

Tevékenységünk kereteit a szerződéses médiumok digitális feldolgozása és archiválása adja, lehetővé téve ily módon a cikkek, híranyagok naprakész továbbítását, elérhetővé tételét, illetve a megjelenések teljes körű elemzését. A rendszerváltás az Observert a Magyar Hirdető Vállalat (MAHIR) egyik osztályaként találta. Amikor Magyarországon 1991-ben újra önálló lett a Vadnai-féle cég, és tucatnyi új családi vállalkozás alakult ezen a piacon, a világ 15-20 évvel előttünk állt technikában. Hála a sajátos magyar reformpolitikának, a keleti tömbből csak az Observer volt a nemzetközi sajtófigyelő szervezet, a FIBEP tagja, ezért már akkor kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezett. A cég 1992-ben - osztrák közreműködéssel - korlátolt felelősségű társasággá alakult. A foglalkoztatottak száma jelenleg 120 fő, a hazai munkaerő aránya 100%.

Tuti menü