Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai kommunikációs képzés képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Hazai kommunikációs képzés - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Hazai kommunikációs képzés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Idén az AKG elérkezett oda, hogy egyetemet végzett volt diákjai lesznek. (főiskolán már vannak végzett diákjaink). Az AKG 11. évfolyama kezdte meg tanulmányait iskolánkban. Ha pályatükröt nem is, de továbbtanulási, elhelyezkedési arányokat ma már érdemes vizsgálni, nemcsak érdemes, hanem szükséges is, hiszen az első öt évfolyam már kifejez olyan tendenciákat, melyek a napi cselekedeteinkre fontos hatással lehetnek. Az AKG pedagógiai programja hangsúlyosan nem a felvételire, nem a kimenetre, hanem a folyamatra koncentrál. Mégis a szülők többségének, első kérdése, hogy hány tanítványunkat veszik fel a felsőoktatásba. Belső vitáink nagyon sokszor arról szólnak, hogy mennyire függetlenítsük magunkat a külső világtól, s függetlenítsük - e egyáltalán. Tantestületünk viszonylag jelentős hányada tradicionális gimnáziumi tanárként dolgozik, s iskolaképük is változatlan formában él. Az AKG számukra a nagyobb szabadságot, jobb anyagi lehetőséget biztosító gimnáziumként jelenik meg, alternatív iskolaként kevéssé. Nem lehet ezt a tényt sem megkerülni, sem negatívumként kezelni. A mi munkánknak az igazi eredménye, ha a hozzánk járó tanítványaink elégedettek a hétköznapjaikkal, s később minél többen lesznek kiegyensúlyozott boldog felnőttek. Az ehhez vezető út első lépcsője a pályaválasztás.

Budapesti Gazdasági Főiskola

Budapesti Gazdasági Főiskola

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karának jogelődje, a Külkereskedelmi Főiskola, 1971 óta működik. Örömmel állapíthatjuk meg, hogy a Külker sikeresen megtalálta és megállja a helyét a felsőoktatási palettán: a magunk mögött tudott időszakban külgazdasági, külkereskedelmi, kommunikációs és idegen nyelvi ismeretekkel felvértezett hallgatók ezreit bocsátottuk útra.

Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási E.

Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási E.

Milyen adatok láthatók az eredmények oldalon, és azt kik nézhetik meg? Amennyiben a nyilvánosságra hozatal feltételei nem teljesülnek, addig a leadott kérdőívek eredményeit csak az oktató maga, az oktató tanszékének vezetője, karának vezetője és az egyetem felső vezetői láthatják. Más oktató, vagy hallgató nem. A szöveges megjegyzéseket a publikusságtól függetlenül csak a fent felsorolt személyek láthatják. Hallgatók akkor sem láthatják, ha az eredmények publikusak.

Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

A KJF 2013-ig olyan felsőoktatási intézménnyé kíván válni, amely a 21. századi szolgáltatási szektor egyes vezető ágazataiban (turisztikai, kommunikációs, egyes oktatási és művészeti) nemzetközileg versenyképes szakokat képes mőködtetni, és ezekben a piacvezető intézmények közé kerülni. A Kodolányi János Főiskola a hazai felsőoktatás innovatív, minőségorientált, vezető non-profit intézményeként regionális, országos humán erőforrás fejlesztési és innovációs funkciót tölt be. A hazai felsőoktatás vezető non-profit intézményeként országos szerepkörű, nemzetközi képzési orientáltságú, alkalmazottkutatással foglalkozó intézménnyé, oktatási - kutatási - szakmai tanácsadási kiválóságközpontként kíván tevékenykedni.

Modern Üzleti Tudományok Főiskolája

Modern Üzleti Tudományok Főiskolája

Úgy érzed, inspirál a pénz világa? Megy a matek? 'Reál' beállítottságú vagy? Válaszd ezt a szakot, ha átfogóbban szeretnéd ismerni a gazdaság folyamatait, és szeretnél dolgozni a pénzügy világában, az egyik legversenyképesebb szakterületen, vagy vigyél sikerre egy saját, önálló és feltörekvő vállalkozást. A szakspecifikus tantárgyak, mint például az Értékteremtő folyamatok, Eredménytan, Kontrolling, Financial Institutions, Változásmenedzsment, Államháztartási pénzügyek, Minőségmenedzsment és a többi tárgy, mind felkészít arra, hogy vállalatoknál, bankoknál, a közigazgatás területén - önkormányzatokban, minisztériumokban -, a nonprofit szférában, vagy a saját vállalkozásodban kiemelkedő gazdasági vezetői tevékenységet végezhess. A MÜTF kettő kiváló minősítésű szakirányt kínál Neked, hogy mindezen területeken eligazodhass, könnyebben boldogulj a vállalkozások világában.

Tuti menü