Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esettanulmányok, cikkek képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Esettanulmányok, cikkek - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Esettanulmányok, cikkek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Közigazgatási Pr Magyarországon

Közigazgatási Pr Magyarországon

Olykor megjegyzéseimben elfeledem azt, hogy naplóm címe: Public relations a magyar közigazgatásban (vonatkozik ez elsősorban a középső, fő oszlopomra). Bár közvetve - részemről - mindig erről van szó, most direkt módon is visszatérek a kályhához! Jórészt általánosságban beszélek, írok, másrészt sokszor nálam okosabb szakértőkhöz fordulok, akik hosszú tanulmányok során jutottak el bizonyos következtetésekhez. Hogy mikor s mit idézek tőlük, az - természetesen - nagyon sok mindentől függ. Legtöbbször - teljesen érthetően - az aktuális országos és lokális történések inspirálnak. Ezzel együtt, a leírtak közül bármely eset, történés konkrét, azonosítható szervezetre való hasonlíthatósága csupán a véletlen műve! Tehát! Akinek nem inge, ne vegye magára! (Akinek igen, az viszont öltözzön már fel! - mondaná Hofi Géza)

Marketing tanácsadás és tanulmányok

Marketing tanácsadás és tanulmányok

Kiváló a terméked, de mégsem jönnek az eredmények? Iratkozz fel marketing tanácsadó hírlevelünkre és duplázd meg mikrovállalkozásod, vagy kis és középvállalkozásod profitját 97 nap alatt. Az ingyenes marketing képzés csak egy kattintásra van tőled. A regisztrációval egyidőben hozzáférhetsz esettanulmányokhoz és egyéb hasznos marketing eszközökhöz ingyen.

Miha Tamás véleménye: Az embert kell megszólítani

Miha Tamás véleménye: Az embert kell megszólítani

Az egyes embert kell megszólítania a civilkommunikációnak! Ha megnézi a linket, egy interjút találhat Miha Tamással a civilszervezetekről. Miha Tamás a Human Dialog Kft. (korábban SAZ Dialog Agentur Kft.) ügyvezetője szerint egy alapítvány magját magánszemélyek jelentik, ám cégeknél is emberek hozzák meg a döntéseket, így őket kell meggyőzni arról, hogy arra méltó csoportokat támogassanak - ezt mondja Miha Tamás, az adományszervezéssel foglalkozó Human Dialog ügyvezetője.

Mr magazin

Mr magazin

Ajánló: A bevételnövelés titkai Abban hiszünk - és eddigi tapasztalataink ebben igazolnak is minket -, hogy a bevételnövelés főbb szabályai alapjaiban nem változnak meg iparáganként. A törvényszerűségek, amik működnek a bútorkereskedelemben, azok a gépipari termékek értékesítésénél vagy egy szálloda bevételeinek megnövelésénél is működni fognak, csak hogy néhány egészen eltérő iparágat képviselő ügyfelünket említsünk meg, akikkel dolgunk volt. A felgyülemlett tapasztalatainkat most könyv formájába öntjük és elérhetővé tesszük minden érdeklődő számára, hogy egy hasznos, könnyen érthető, mégis a gyakorlatban használható iránymutatást adjunk azoknak, akik a bevételnövelés fájába vágják fejszéjüket.

Public Relations az interneten

Public Relations az interneten

Rövidesen elindul Magyarországon egyedülálló szakmai fórum, mely neves szakemberek postjain keresztül számol be a PR aktuális hazai és nemzetközi híreiről, aktuális kampányokról, trendekről, szubjektív, egyéni hangvételű kritikák, objektív szakmai esettanulmányok formájában. A jelenlegi oldal új címre fog költözni, ezt a webcímet megtalálhatod a weboldalon.

Tuti menü