Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajándéktárgyak képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Ajándéktárgyak - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Ajándéktárgyak
Keresés
Találatok száma - 9 db
3D Lasergravírozás

3D Lasergravírozás

A Laser Picture Shop Kft. kiemelten exkluzív, egyedi üveg ajándéktárgyak tervezésével, gyártásával, kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A 2004-ben újdonságként indult szolgáltatásunk mára már több mint száz partnerünknél érhető el a közép-kelet európai régióban. Portréfotók, turisztikai nevezetességek, közkedvelt témájú ábrák két- és háromdimenziós képeit gravírozzuk bele nagy tisztaságú, optikai üveg ajándéktárgyakba. Saját üzletünkben a helyszínen 3D portréképet készítünk, a 3D portrét fél órán belül begravírozzuk a kiválasztott üvegtárgyba. 2D portréképet hozott fénykép alapján is gravírozunk, a katalógusból kiválasztható 3D motívumokkal vagy feliratokkal kombinálva. Hozott fényképet memóriakártyáról, USB pendrive-ról, CD lemezről, emailben, infrán és bluetooth-on keresztül fogadunk.

Ajándékbázis

Ajándékbázis

Szeretnénk bemutatni a Marker-LNI Reklámiroda szolgáltatásait, amely széles körű média kapcsolataival -megbízható és -hosszútávú együttműködést kínál Önöknek a marketingkommunikáció területén. Elképzeléseinek megfelelően vállaljuk új cége, új terméke -vagy újabb szolgáltatása bevezető reklámkampányának megtervezését és kivitelezését, magas -színvonalon és megbízható minőségben. -Ha kampányt tervez, annak jellegétől -a célcsoportja összetételétől függően-, és az Ön egyedi igényeiből kiindulva teszünk konkrét ajánlatot a sajtóban, a rádiókban, a televíziókban és egyéb médiában -történő hirdetésekre. -Amennyiben ránk bízza reklámkampányának teljes körű lebonyolítását, ehhez kitűnő rádiós, -filmes szakemberek , hang- és filmstúdiók, neves színészek és ötletgazdag nyomdai tervezők együttesen állnak rendelkezésére.

Céges ajándékok

Céges ajándékok

Céges reklámajándék készítés már rövid határidővel az ország egész területére. Készíttesse el egyedi reklámajándékait, ajándéktárgyait vagy kérje tapasztalt munkatársaink segítségét ajándékötletek terén. Reklámajándék mindig fontos az üzleti életben, egy jól kitalált és elkészített reklámajándék mindig siker.

Egyedi céges reklám ajándékok

Egyedi céges reklám ajándékok

Lepje meg szeretteit teljesen egyedi ajándéktárgyakkal, melyek évek múltán is emlékezetessé teszik az alkalmat! Újonnan nyílt üzletünkben egyetlen fénykép alapján 10 percen belül elkészítjük ajándékát, legyen az póló, pulóver, puzzle, üvegpóló, vászonszatyor, egérpad, maci, falióra, vagy akár kispárna, a lehetőségeknek csupán a fantáziája szabhat határt. Fényképét hozhatja CD-n, memóriakártyán, vagy bármilyen USB-s adathordozón, küldheti online, vagy kérésére akár a helyszínen is ingyenesen elkészítjük! Cégek, vállalkozások, klubok, vagy rendezvények esetén nagy tételben is kedvező áron vállaljuk egyedi pólók, ingek, pulóverek feliratozását, logózását. Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.

Fényképes ajándéktárgy készítése

Fényképes ajándéktárgy készítése

Engedjék meg, hogy bemutassam cégünk új szolgáltatását, a fényképes ajándéktárgy készítését. Ezt az új szolgáltatást azért vettük fel a termék palettánkra, mert egyre népszerűbb az ajándékötletek terén. A kézzel készített fotókönyvön keresztül az egyedi fotó bögréig, naptárig, egéralátétig, szinte minden megtalálható, melyet a mindennapokban praktikusan használni tud. Ez mellett dekoratív, és szinte örök emlék annak, aki ezt kapja. Keressen bizalommal bennünket.

FLEURT - az ajándékmester

FLEURT - az ajándékmester

Fleurt Ajándéktárgyak: Ajándékküldés, virágküldés a fővárosban és környékén. Válasszon különleges ajándékaink közül! Küldeményét különleges borok, pezsgők, prémium olasz csokoládék és magyar kézműves csokik teszik egyedivé. Design ajándéktárgyaink között talál elismert magyar és külföldi iparművészek alkotásaiból. Virágcsokrához ajándékba küldhet szép üvegvázát, lakberendezési kiegészítőt, Vermont kompozíciót. Prémium ajándéktárgyainkból exkluzív ajándékcsomagokat készítünk. Kápráztassa el szeretteit, ismerőseit, ügyfeleit FLEURT ajándékcsomaggal!

Kerámia reklámtárgyak

Kerámia reklámtárgyak

Megszokott és egyedi reklámajándék tárgyak gyártása kerámiából. A megrendelt reklámtárgyait kérheti kézi festéssel vagy matricázott emblémázással is a kért logó ismeretében ajánlatot adunk a legoptimálisabb megoldásra. Minden esetben a cég arculatába leginkább beleillő, a lehetőségekhez képest a cég színéhez igazodó tárgyakat adunk megrendelőinknek. Egyedi igényeket legyártunk, de válogathat meglévő sablonjaink közül is.

Reklámajándék

Reklámajándék

Reklámajándék saját logóval - Ön bármelyik szóróajándékot választja megrendelése után az Ön egyedi grafikájával emblémázva szállítjuk Önnek, illetve veheti át. A XXI. századi marketing egyik legfontosabb eleme a szóróajándékozás. Konferenciákon, sajtótájékoztatón Egy szakmai kiállításon, vagy egy céges rendezvényen egy jó szóróajándék hatékonyan emeli az Ön, vagy cége hírnevét. A szóróajándékok beszerzését és emblémázását elvégezzük, Önnek csak választania kell termékeink közül. munkatársaink pedig szívesen segítenek, hogy cége arculatához a leginkább illő szóróajándékot válassza.

Tapadós reklám? Hogyan? Hát így!

Tapadós reklám? Hogyan? Hát így!

Olvasta már a remarketing szót? A Google AdWords-ön belül fellelhető remarketing szolgáltatás már egy ideje elérhető, de ennek ellenére mostanáig nem sokan használták. Pedig rutinos AdWorlds használóknak rendkívül hasznos lehet. Funkciójának lényege, hogy a böngészőkben található sütik segítségével a weboldalak képesek megjelölni látogatóikat, akik ezt követve ezeknek a weboldalaknak a hirdetéseit olvashatják majd az AdWords-ös reklámfelületeken. Ergo szinte rájuk tapad. A remarketinges célzott hirdetői megoldás a hirdetőnek és a látogatónak ugyanúgy hasznos. Amennyiben szeretne többet megtudni a remarketingről és funkciójáról, a linken található hanganyaggal erre lehetősége van!

Tuti menü