Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatok a cégekről képes leírás - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu
részletek »

Adatok a cégekről - PR - Public Relations - média, reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pr.tlap.hu » Adatok a cégekről
Keresés
Találatok száma - 10 db
Céginfo- cégbírósági adatok online

Céginfo- cégbírósági adatok online

A CÉGINFO szolgáltatás azonnali és közvetlen hozzáférést biztosít az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatbázisában tárolt cégbíróság által nyilvántartott cégdokumentumokhoz. Cégkivonat, mérleg, névjegy vagy cégmásolat letöltéséhez illetve rendeléséhez először keresse meg a kívánt céget egy keresővel.

Céginformáció az összes magyar cégről

Céginformáció az összes magyar cégről

Cégkereső - az összes bejegyzett magyar cég a Cégfürkészen A CégFürkész cégkereső szolgáltatás mintegy 900 000 - Magyarországon bejegyzett cég fontosabb adatait tartalmazza - cégnév, székhely, főtevékenység, offshore kapcsolatok, árbevétel, létszám, mérleg szerinti eredmény, kapcsolt, személyek, cégek, stb...

Cégkapu - Online cégkatalógus

Cégkapu - Online cégkatalógus

A kiadónk egyike Magyarország négy telefonkönyv kiadó társaságának, és egyben közhiteles elektronikus cégadatszolgáltató. Célja, hogy összetett minőségi szolgáltatásaival és vezető információ- és kommunikációtechnológiai megoldásaival nem csak hazánkban, hanem egész Európában egyik legöszetettebb szolgáltatást nyújtsa. Az Internet rohamos fejlődésének köszönhetően - nemzetközi trendeknek megfelelően - az üzleti telefonkönyv kiadók a felhasználók igényeit követve, online is elérhetővé tették kiadványukat, amely a mi esetünkben a cegkapu.hu webcímen érhető el. A rendszert többéves tapasztalatok alapján építettük fel szakemberek tanácsainak figyelembevételével, hogy látogatói számára minél nagyobb hatékonysággal legyen elérhető a keresett célirányos találatok és azokról szóló információ. Az új számítógépes technológiákat felhasználva olyan fejlesztéseket és kutatásokat végezhettünk, melyek tapasztalataival ügyfeleink elégedettségét maximálisra növelhetjük ( pl. 22 portállal áll hirdetési kapcsolatban oldalunk). Így nem csak portálunkon, hanem más webhelyeken is hatékony kampányokat tudunk megszervezni a piacon egyedülálló ár/érték arányban.

Cégkivonat - Eu tudakozó

Cégkivonat - Eu tudakozó

A cégkivonat gyűjtemények gyakran nehezen hozzáférhetők, bonyolultan használhatók - esetleg használatuk pénzbe kerül, anélkül, hogy a keresés garantáltan használható eredménnyel zárulna. Egy új üzleti partner, egy új beszállító kiválasztása minden cég életében döntő pillanat. Illetve, olyan feladat, amire sosem jut elegendő idő. Pedig az idő jelentős tényező egy ilyen döntésnél: elengedhetetlen a megfelelő, pontos adatok, céginformációk összegyűjtéséhez, ezek áttekintéséhez. Ilyen döntéshez ma jóval több információ áll rendelkezésre, mint korábban. Ezeket kikeresni, rendszerezett formában áttekinteni egyre több időt és erőforrást köt le egy vállalkozás életében. A cégkivonatok, céginformációk megszerzése hosszasabbá válik, hiszen jóval több potenciális beszállító létezik, mint akár csak pár évvel korábban - és a helyes döntéshez az összes választási lehetőséget meg kell vizsgálni.

Cégkivonat, céginformáció

Cégkivonat, céginformáció

Cégünk hétköznap a nap 24 órájában áll partnereink rendelkezésére, így Ön most megrendelheti az alábbiak kiválasztásával a kért információt, melyet a kéréstol számítva 5 percen belül teljesítünk. Az általunk továbbított adatok napi frissítésűek az Igazságügyi Minisztérium On-line Céginformációs rendszere segítségével, mely hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Cégnyilvántartási szolgáltatása szavatolja, de nem minősül közokiratnak.

Cégpark - Kerüljön képbe!

Cégpark - Kerüljön képbe!

Nehezen jutnak el Önhöz az ügyfelek? Van saját weboldala, mégis nehezen találják meg Önt? Sokba kerül a folyamatos hirdetés? Az Ön célja a nagyobb bevétel? Sok energiát és időt vesz el vállalkozása népszerűsítése? Kerüljön képbe! Célunk ,hogy vállalkozása ,valamint az Ön által nyújtott minőségi termék ,illetve szolgáltatás könnyedén megtalálható legyen mindenki számára és így egy átfogó képet alkossunk Magyarország gazdasági szereplőiről!

D&B céginformáció és cégadatbázis

D&B céginformáció és cégadatbázis

Cégünk a Dun ∓Bradstreet belföldi és külföldi céginformáció, cégadatok és cégadatbázis szállításával, valamint egyedi vevőminősítési rendszerünknek köszönhetően döntéstámogató üzleti információs szolgáltatással foglalkozik. Az értékesítési és marketing szakemberek munkáját marketing adatokkal ellátott cégadatbázis segíti, melyből egyedi személyre szabott célcsoport specifikus listát készítünk, vagy cégadatbázisunk online hozzáférése keretében a marketing és értékesítési szakemberek egyedi leválogatásokat készíthetnek.

Tudakozó

Tudakozó

Tudakozó - ahol a fontosabb cégek rajta vannak. Keressen itt! Miért válassza Tudakozó weboldalunk szolgáltatását. Ha Önnek cége vagy vállalkozása van, akkor feltöltheti cégét, vállalkozását. Amennyiben regisztrál oldalunkon elhelyezhet bemutatkozó videót, elérhetőséget, térképet, fotógalériát amely a cégével kapcsolatos. Lehetősége van kedvezményes kupon kiadására az oldalunkon keresztül kedvezményes ajánlat formájában. Ezt kinyomtatható kupon formájában juttathatja el az érdeklődőknek. Tudakozó oldalunkon elhelyezheti üzleti ajánlatát, hirdetését. Lehetősége van részletes tájékoztatás adni a termékéről vagy szolgáltatásáról részletes szöveggel és képgalériával ellátva. Amennyiben bemutatót vagy promóciós előadást rendez, abban az esetben a Tudakozós oldal Események részben megteheti. Lehetősége van az esemény pontos feltüntetésére, képgalériát, térképet is mellékelhet. Bemutatkozó cikket is helyezhet el a cégéről Tudakozós oldalunkon szintén képgalériával ellátva. Használja a Tudakozót, hogy minél többen megtalálják.

Tudakozó Online

Tudakozó Online

Miért jó Önnek és vállalkozásának itt megjelenni: -vállalkozása egy plusz megjelenési lehetőséget kap az interneten - ebből eredendően több vevő is megtalálhatja Önöket -lehetősége van oldalának a linkjét is elhelyezni, amely tovább növeli saját weboldala erősségét, segíti a különböző keresőkben való előrébb jutást -teljesen automatizált felhasználói felület, lehetősége van cégén kívül apróhirdetést, reklám cikket, vállalati eseményt is többször elhelyezni -itt is elhelyezheti linkjét, ami tovább növeli saját oldal erősségét -oldalunk több napi ezres látogatója közül páran, talán épp az Ön szolgáltatását keresik!

Hirdetés
Virtuális szerver, szerver elhelyezés helyett! Spóroljon komoly összegeket! Már

Virtuális szerver, szerver elhelyezés helyett! Spóroljon komoly összegeket! Már

Tárhely 10 GB, RAM 256MB! Eredeti Windows bérleti lehetőség olcsón! A biztonságos működés folyamatos rendszerfelügyeletünknek, és modern rendszereinknek köszönhető, mind hardverben és szoftverben. XEN, és OpenVZ virtualizáció. Nemzetközi szintű virtuális szerver szolgáltatások.

Tuti menü